Individuele coaching

We kennen het allemaal: momenten in het leven of loopbaan

  • waarop je merkt dat je normale gedrag of handelswijze niet meer werkt
  • of sterker nog je belemmert om zaken voor elkaar te krijgen.

Dit levert vaak een gevoel van frustratie en onmacht op waardoor je niet altijd in staat bent om nog vanuit je kracht te werken. Ik kan je helpen om je eigen kracht weer te vinden en te voelen. Hierdoor ben je dan weer in staat om een nieuwe aanpak te ontdekken en die je eigen te maken.

Aanpak

Vanuit mijn invalshoek van Kracht en Invloed gaan we op zoek naar je kracht en jouw manier van effectief beïnvloeden.

Dit doen we door te kijken naar de patronen die je ontwikkeld hebt in je leven, welke patronen je wat opleveren en welke je belemmeren? Wat zou je willen bereiken? Samen gaan we kijken waar jouw kracht zit en wat jij nodig hebt om van daaruit aan de slag te gaan.

Daarnaast is het ook van belang om te kijken hoe jij je invloed uitoefent, is dit effectief of zijn er andere manieren waarop je mogelijk meer voor elkaar krijgt.

Je zult zien dat door inzet van nieuwe patronen, problemen uit het verleden als sneeuw voor de zon verdwijnen.  Je zult ervaren dat je veel meer invloed kunt uitoefenen dan je dacht. Hiervoor is het wel van belang dat je kritisch naar jezelf wilt kijken en bereid bent om een nieuwe aanpak een kans te geven.

‘Zolang je denkt dat het probleem van buiten komt, is die gedachte juist het probleem.’
Steven Covey