Wie is Simone?

foto

Als Adviseur ben ik al jaren werkzaam binnen diverse organisaties en branches (gezondheidszorg, welzijn, volkshuisvesting en industrie). De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in coaching, organisatieadvies, begeleiden van verandertrajecten en teamontwikkelingen etc.

In mijn werk ben ik geïnspireerd door Steven Covey, met name zijn boek de zeven eigenschappen van effectief leiderschap.  De wijze van zelfsturing en de stappen die hij beschrijft zijn een rode draad in mijn leven en mijn werk.

Mijn aanpak is het zien waar de kracht zit van een individu, team of organisatie. Vervolgens op zoek gaan hoe die kracht ingezet kan worden om invloed uit te oefenen om uiteindelijke de gestelde doelen te bereiken. Wat ik merk is dat je hierdoor het beste uit de mens en organisaties haalt.

 Aanpak

Ik ben open, direct, praktisch en confronterend op een respectvolle manier. Het is mijn overtuiging dat iedereen over zeer veel kracht beschikt en het is mijn uitdaging om deze ontdekkingstocht succesvol te begeleiden.

Als begeleider van veranderprocessen richt ik me op het totaalplaatje.

Ik benader het  vanuit:

 • organisatiekundig oogpunt (structuur, cultuur, processen etc.) én
 • veranderkundig oogpunt (Wat is de huidige situatie A en de gewenste verandering B. Welke stappen zijn nodig om van A naar B te komen).

Vanuit mijn ervaring weet ik dat je nog zo’n mooie en goede plannen kunt maken, maar dat het slagen ervan van veel meer factoren afhankelijk is.

77 thoughts on “Wie is Simone?

 1. Pingback: metronidazole awp
 2. Pingback: lexapro 20 mg high
 3. Pingback: escitalopram adhd
 4. Pingback: depakote prices
 5. Pingback: chewable aspirin
 6. Pingback: actos toxicity
 7. Pingback: protonix dosage
 8. Pingback: remeron dosage
 9. Pingback: cat synthroid
 10. Pingback: sitagliptin 100 mg
 11. Pingback: tizanidine 6 mg
 12. Pingback: venlafaxine goodrx
 13. Pingback: sildenafil for men
 14. Pingback: tadalafil drug
 15. Pingback: daily tadalafil
 16. Pingback: ivermectin canada
 17. Pingback: vardenafil coupon

Comments are closed.