Referenties

Een tijdje geleden heeft Simone gedurende drie bijeenkomsten ons prima geholpen bij het herformuleren van onze visie voor het DOT (het dementie Ondersteunings- en Trainingscentrum) van De Wever.
Simone had vooraf een goede opzet gemaakt van deze dagen maar was ook flexibel genoeg om het programma aan te passen als dat nodig was, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.
Simone kan goed luisteren, laat iedereen in zijn of haar waarde maar kan, als het nodig is, ook doorvragen om tot de kern te komen.

Claudia van Erven (Teammanager Kwaliteit en Innovatie), Annelein van Sluijs (Programmamanager DOT) en Corrie Aarts (Projectmedewerker DOT)

 

Ik heb veel aan de coaching van Simone te danken, haar scherpe wijze om zaken/ woorden terug te leggen, zodat het voor mij ook meteen duidelijk was. Kritisch, heel eerlijk en respectvol. Geen zoete koekjes bakken. Vragen stellen die stof tot nadenken zijn en vervolgens ook op terug komen, dat maakt dat ik mocht en kon leren. Maar ook niet verstoppen aan loze beloften. De terugkoppeling van de gesprekken het samenvatten en de juiste typeringen zijn gewoon kei-goede eigenschappen waar ik dus dankbaar gebruik van heb gemaakt. Simone maakte van de gesprekken, momenten waar ik nooit als het ware met lood in de schoenen naar toe ging doch momenten waarop ik mocht delen: je hebt me geleid naar denken en doen.

Ik dank je: van HARTE

Adri (Manager Zorgteam)

 

Als directeur mocht en mag ik met Simone samenwerken. Zij is iemand die heel erg goed in staat is naast haar P&O werkzaamheden, groepen mee te nemen in verander- en ontwikkeltrajecten. Ze is bijzonder creatief in het bedenken van vormen om tot goede resultaten te komen.

Peter Westerhof, Locatiemanager

 

Vandaag leidde jij onze inspiratie- en ontwikkelingsdag, het was weer fantastisch! Al meerdere malen dit soort dagen met jou meegemaakt, daar ben ik echt blij mee. Je doet het op een heel natuurlijke manier, veel kennis en ervaring en goed inspelend op wat er in de groep gebeurt met respect voor iedereen. Een warme persoonlijkheid, dankjewel! Graag tot een volgende keer!

Nynke Hosseinion-Schilder, Specialist Ouderengeneeskunde

 

Met Team Welzijn van ons Zorgcentrum hebben we een 2-daagse training gevolgd bij Simone. Ze had een mooie en gastvrije locatie uitgezocht.

De veranderingen in onze werkwijze gaan naar meer Zelfsturende Teams. De vraag is daardoor ontstaan: “hoe kunnen wij ervoor zorgen een stevige(re) positie in de organisatie te krijgen. Hoe kunnen wij het Welzijn van de bewoners vanuit onze visie nog meer gaan integreren bij de collega’s Zorg..
Simone leidde ons via een methodische werkwijze stap voor stap door dit proces heen, waardoor we zelf de antwoorden konden geven. Ze deed dat vakkundig, natuurlijk, ontspannen en met humor.
Ons uitgangspunt werd: Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat we de ander begrijpen waardoor we zelf begrepen worden.
Ook voor de nazorg was aandacht. Op de thuislocatie zijn we er met Simone nog eens op teruggekomen en werden praktische punten nog eens onder de loep gelegd.
Simone ik heb er veel van opgestoken. Deze training bied ruimte om me (ons) verder te ontwikkelen op het gebied van overleg en samenwerking.
Bedankt,

Marianne, Welzijnsmedewerker